Shqipëri-Egjipt, marrëveshje bashkëpunimi për shkëmbimet tregtare

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca zhvilloi sot një takim në Romë me ministrin e Furnizimit dhe Tregtisë së Brendshme të Egjiptit, Ali Al-Moselhi.