Manja: Koha për një Kod të ri Penal

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja deklaroi sot se Kodi i ri Penal është i nevojshëm, por duhet t’i nënshtrohet një konsultimi të gjerë publik.

Manja: Të angazhuar për punësimin e të miturve që përfundojnë dënimin

Punësimi i të miturve që përfundojnë dënimin, si mundësi për ririntegrimin e tyre në shoqëri, ishte në fokus të diskutimeve të tryezës së zhvilluar sot nga Bashkia e Lezhës dhe Zyra e Kombeve të Bashkuara për Fëmijët (UNICEF) në Shqipëri.

Manja: Politikë riintegruese për të dënuarit e të paraburgosurit

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja mori pjesë në takimin përmbyllës me delegacionin e Nën-komitetit të OKB-së për Parandalimin e Torturës (SPT)

Manja takon Drejtuesen e Zyrës së Këshillit të Evropës në Shqipëri Giulia Re

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja, ka zhvilluar një takim kortezie dhe pune me Giulia Re, Drejtuesen e Zyrës së Këshillit të Evropës në Shqipëri.

Manja: Marrëveshja me Italinë për migrantët ka kaluar gjithë filtrat kushtetues

Ministri i Drejtësisë: Marrëveshja është miratuar nga qeveria italiane

Manja pret Wisner: Reforma në Drejtësi në fokus

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja, priti të Ngarkuarin me Punë të Ambasadës Amerikane, David Wisner.