Balla: Ngjarjet kriminale po zbardhen falë bashkëpunimit me SPAK

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla deklaroi sot se, po zbardhen ngjarjet kriminale, falë bashkëpunimit me SPAK.

Balla: Të parandalohen në kohë rastet që cenojnë seriozisht jetën e pushuesve

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla u shpreh sot në një reagim se, duhet rritur vigjilenca edhe më shumë dhe duhet një koordinim më i mirë mes shërbimeve të angazhuara për sigurinë gjatë sezonit turistik, me qëllim që të parandalohen në kohë rastet që cenojnë seriozisht jetën e pushuesve

Balla në Himarë: Garantojmë paprekshmërinë e perimetrit të sigurisë në plazhe

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla zhvilloi inspektim në zonën bregdetare të Himarës, aty ku patrullojnë bashkë Policia e Shtetit dhe Policia Italiane, në funksion të garantimit për çdo ditë të sigurisë së pushuesve.

Balla: Operacionet e policisë po rrisin besimin e qytetarëve

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla, reagon për operacionet e 24-orëve të fundit, të strukturave policore në disa qytete në vend.

Shqipëria merr eksperiencën rumune për Zyrën e Rikuperimit të Aseteve me burim krimin

Ministri i Brendshëm Taulant Balla, priti sot në Tiranë ministren e Drejtësisë të Rumanisë, Alina Gorghiu.

SHBA, Balla takon Moolennar: Vëmendje të shtuar keqpërdorimit të rrjeteve sociale

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla u takua në Uashington, me kryetarin e Komisionit Special në Kongresin amerikan, John Moolennar.

Balla me donatorët: Të përkushtuar në përshpejtimin e reformave drejt integrimit europian

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla theksoi sot se “vlerësojmë shumë mbështetjen e çmuar që komuniteti i donatorëve na ka ofruar duke mundësuar arritje e rezultateve konkrete në fushën e punëve të brendshme”.

Balla: Nis zbatimi i regjimit të lirë të trafikut ndërkufitar mes Shqipërisë e Kosovës

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla njoftoi sot se ka hyrë në fuqi regjimi i lirë i trafikut në kufirin mes Shqipërisë dhe Kosovës, pjesë e marrëveshjeve të nënshkruara mes dy qeverive.

Balla: Agjenci për rikuperimin e aseteve të përfituara nga aktivitetet kriminale

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla tha sot se shumë shpejt do të miratohet në qeveri ngritja e zyrës për rikuperimin e aseteve të përfituara nga aktivitetet kriminale.

Balla nga Lezha: Shqipëria, e certifikuar si destinacion turistik me siguri mbresëlënëse

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla konfirmoi nga Lezha se Policia Shqiptare ka marrë të gjitha masat jo vetëm për mbarëvajtjen e sezonit turistik në gjithë vendin, por edhe mbarëvajtjen e sigurisë jashtë territorit të Qendrës Pritëse të Migrantëve që po ngrihet në këtë qark.