Shfaqja e filmave të Xhanfize Kekos në Serbi, ambasadori Canaj takon Panteliç dhe Zelenoviç

“The Tribute to Xhanfise Keko” do të mundësojë shfaqjen në Beograd të pesë filmave të regjizores së famshme