Bushka: Avancimi i Reformës në Drejtësi, i rëndësishëm për eficiencën e gjyqësorit

Kryetarja e Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, Klotilda Bushka, zhvilloi një takim pune me dy bashkëraportuesit për Shqipërinë