Gonxhja: Festa “Tava e krapit” në Shkodër, ndërthurje e traditës me turizmin

Ministri për Ekonominë, Kulturën dhe Inovacionin, Blendi Gonxhja postoi në rrjetet sociale momente nga kjo festë.

“Festa e Grurit” promovon produktet dhe traditën myzeqare

Në Pojan të Fierit, “Festa e Grurit” është kthyer në traditë.

“Qilim Fest”, Kumbaro: Promovim i vazhdimësisë së traditës së artizanëve

“Qilim Fest” ishte aktiviteti kulturor i radhës i zhvilluar në qytetin e Gjirokastrës nga bashkia e qytetit.

Begaj në “Sofrën e Elbasanit”: Ta ruajmë traditën e shqiptarit

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, mori pjesë mbrëmë në “Sofrën e Elbasanit”,

“Festa e Gështenjës” në Bajram Curri

Ekosistemi i gështenjave të Tropojës është më i madhi në Ballkan

“Wine and Stories”, Kumbaro: Një udhëtim shijeje dhe historie në Berat

Festat lokale konsiderohen si mënyrë për të promovuar traditën dhe natyrën shqiptare

“Gusht e n’Festë”

Presidenti Begaj së bashku me Zonjën e Parë morën pjesë në çeljen e eventit “Gusht e n’Festë”, në Gramsh.