Ngjyrat e Shqipërisë

Ekspozita vetjake e piktorit Barjam Mato, “Ngjyrat e Shqipërisë”, në Galerinë e Arteve Vlorë (14-23 dhjetor 2023)

“Plein Air”, ekspozita e bukurive shqiptare!

12 piktorë. 48 peizazhe. Edicioni 9-të i “Plain Air” është e hapur nga 7-14 dhjetor në Muzeun Historik Kombëtar.

“The Fragments”, ekspozita e bukur e piktorit kosovar Gjyljan Fetaj në Athinë

Me 45 pikturat e tij, piktori ka pasqyruar përditshmërinë në Kosovën e viteve të 90-ta të shekullit të kaluar.

“Nëntor 26”, 30 artistë të njohur ekspozojnë në Galerinë FAB

Ekspozita do të qëndroje e hapur deri, më 30 nëntor 2023.

Artan Shkreli: Erotika provokuese e Helidon Halitit!

Arkitekti i mirënjohur: Të grish për imagjinatë subjektive në një filtër simbolik krejt origjinal

“Të prekësh të padukshmen”, Bujar Luca “shenjtori” antikonformist i artit

Piktori Bujar Luca vjen për herë të parë në COD me 71 vepra retrospektivë, pas 33 vitesh jetesë në Francë.

Ph. D. Oltsen Gripshi: Agron Polovina, virtuozi i ngjyrës

Ekspozita personale e piktorit Agron Polovina, e hapur në Galerinë e Artit Vlorë (6-16 tetor), ka 35 peizazhe.

Adrian Devolli, “Kalorësi” i Artit

Piktori i mirënjohur, Adrian Devolli, hap në Galerinë FAB ekspozitën e tij “Gjurmë” / “Trace”

E gjithë drita që nuk shohim!

Ali Oseku eshte nje nder piktoret me te rendesishem te pas 90es shqiptare, dhe ka qene gjithashtu nje nder piktoret me te dashur per familjen time.

Ali Oseku, “E gjithë drita që nuk mund të shohim”!

REPORTAZH nga ekspozita “All light we cannot see” e piktorit modernist Ali Oseku