Shqipëria në Bienalen e Venecias me veprën e artistes Iva Lulashi, “Love as a Glass of Water”

Pavijoni i Shqipërisë përfaqësohet nga artistja shqiptare Iva Lulashi, me projektin “Love as a Glass of Water”, mundësuar nga Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit.

Çelet ekspozita “Ukraina: Një krim lufte“

Kryeministri Edi Rama: Në vigjilje të vizitës së presidentit Zelensky në Tiranë

Nga Kryeministri Rama, Ambasadori Buçi, Sacchi, Gravina deri te kampionët Cabrini, Tardelli & ish-arbitri Klein, rrëfejnë për karrierën e Rossit

U inagurua në Muzeun Kombëtar, ekspozita “Paolo Rossi, një djalë i artë dhe legjendat e futbollit”,

Ekspozita “MURI” në Galerinë “Vilson Kilica”

Ky është edicioni i 5-të i saj. Ekspozita do të jetë e hapur nga 10 shkurti deri më 20 shkurt 2024.

Veprat e piktorëve ekspozohen në galerinë “Edward Lear” në Berat

Kjo ekspozitë do të qëndrojë e hapur deri në 21 janar 2024 në qytetin e një mbi një dritareve.

Dheu (toka) pas shiut!

Pikturat duken si një poezi me nota romantike që karakterizon veprat e Luljeta Rama Muçajt.

Fabio Thaçi, piktori i dialogut intim përmes artit

REPORTAZH nga ekspozita e Fabio Thaçit “Metaforma – Shtëpia dhe bota”, e hapur në Galerinë FAB.

Ekspozita imersive në Galerinë e Arteve Digjitale në Korçë, Margariti: Prekni nga afër engjëj dhe shenjtorë

Galeria e Arteve Digjitale (GAD) do të ofrojë përmes kësaj ekspozite unike, një eksperiencë të pazakontë, në prag festash.

“Metaforma – shtëpia dhe bota”

Ekspozita e Fabio Thaçit u përurua sot në Galerinë FAB . Do të qëndrojë e hapur deri në 26 dhjetor.

Në shtëpinë e piktorëve vlonjatë, ka vend për të gjithë artistët!

Plot shije, kulturë dhe profesionalitet ishte edhe kurimi i ekspozitës, nga kuratori Oltsen Gripshi.