Kumbaro në Vlorë: Këtë vit presim 40% më shumë turistë se sa vitin e kaluar

Gjatë vizitës në Vlorë e shoqëruar edhe nga kryetari i bashkisë së Vlorës, Ermal Dredha, Kumbaro vizitoi mjediset e hotelit NOBUS

Dredha: Projekte inovative për trajtimin e ujërave të bardha dhe të zeza në Vlorë

Kryebashkiaku Dredha priti përfaqësuesit nga Italia, Dott. Roberto Schiavone di Favignana dhe Fabrizio Saliola si dhe Astrit Aliajn.

“Vlora 2030”, hap i rëndësishëm drejt zhvillimit ekonomik të qëndrueshëm

Në qytetin e Vlorës u prezantua sot plani strategjik “Vlora 2030”, i realizuar nga Agjencia Strategjike Rajonit të Puglia-s (ASSET) nën koordinimin e Rajonit të Puglia-s.

Hungaria hap konsullatë në Vlorë

Kryebashkiaku Dredha: Qytetit i shtohet një tjetër përfaqësi e huaj mike, shenjë e interesit për marrëdhëdhënie të shtuara

Sezoni i ri turistik, Dredha: Vlora nis përgatitjet

Kryetari i Bashkisë takohet me Zana Çelën, Drejtuesen e Agjencisë Kombëtare të Turizmit.

Zhvillimi i turizmit, ambasadori King-Smith takim me kryebashkiakun e Vlorës

Ambasadori britanik, Alastair King-Smith bisedoi me Kryetarin e Bashkisë së Vlorës, Ermal Dredha për ta çuar me tej turizmin dhe zhvillimin ekonomik

Zgjedhjet Vendore, Ermal Dredha fiton Bashkinë Vlorë

Ky është mandati i parë për Dredhën, i cili ka fituar me 70.55% të votave