Në “FAKSIMILE”-n e Helidon Halitit, “Mjeshtër i Madh”

Helidoni, ky piktor magjik, të bën përvete me artin e tij.

Majlinda Kelmendi, në kërkim të sublimes në art!

Ekspozita “Qenia më vehte dhe qenia për vehte” është hapur në Gallery 70, te “Toptani Shoping Center” (2-30 nëntor).

“FRIDA”, ekspozita me “parfum” femëror!

Festivali Ndërkombëtar të Artit të Grave “FRIDA” (edicioni I) u çel më 25 tetor në GAT.

“Të prekësh të padukshmen”, Bujar Luca “shenjtori” antikonformist i artit

Piktori Bujar Luca vjen për herë të parë në COD me 71 vepra retrospektivë, pas 33 vitesh jetesë në Francë.

“Abel”, mesazhi i fuqishëm i sakrificës sublime!

REPORTAZH nga ekspozita “Abel”, e “Mjeshtrit të Madh”, Gazmend Leka, të hapur nga 10 tetori në Galerinë FAB.

“Gruaja Horizont”, gratë e sotme përballë tablove ikonike!

Një ekspozitë e veçantë në “Galerinë e Tiranës”, e kuratores dhe moderatores Jetona Koçibelli.

Një ekspozitë e bukur shqiptaro-gjermane te Gallery 70!

Shqiptarja Irena Buzi dhe gjermania Gabriela Schenke ekspozojnë punimet e tyre në pikturë dhe qeramikë

Ph. D. Oltsen Gripshi: Agron Polovina, virtuozi i ngjyrës

Ekspozita personale e piktorit Agron Polovina, e hapur në Galerinë e Artit Vlorë (6-16 tetor), ka 35 peizazhe.

“Abel”, kronikë e një morti në emër të lirisë!

Në Galerinë FAB, si çdo vjeshtë, Gazmend Leka sjell ekspozitën e tij më të fundme.

“Familja”, ekspozita e bukur e piktores së talentuar Arnilda Kyçyku

Kurator i ekspozitës është një emër i madh i arteve figurative shqiptare, pedagogu Helidon Haliti