Përfundon “Turneu Universitar i Ping Pongut, 75 vjet miqësi Shqipëri-Kinë”

“Turneu Universitar i Ping Pongut, 75 vjet miqesi Shqipëri-Kinë,” dhuroi emocion e nivel të larte performance të studentëve garues.


Përfundoi më 20 prill “Turneu Universitar i Ping Pongut, 75 vjet miqësi Shqipëri-Kinë,” e cila dhuroi emocion e nivel të larte performance të studentëve garues.

Në fjalën e saj në ceremoninë hapëse, Sh.S. Znj Pang Chunxue, ambasadore e jashtëzakonshme dhe fuqiplotë e Republikës Popullore të Kinës në Shqipëri, shprehu lumturinë e saj që ky Turne zhvillohet në përvjetorin e 75 të kësaj miqësie.

Gjithashtu Znj. Chunxue vlerësoi punën e Federatës Shqiptare të Sportit Universitare dhe premtoi të tjera mbështetje e bashkëpunime me FSHSU, si dhe ndërshkëmbime eksperiencash në fushën e sportit midis studentëve shqiptarë e atyre kinezë.

Presidenti i FSHSU, Z.Besnik Veliu, falënderoi Znj.Pang Chunxue për prezencën dhe fjalën e saj si dhe ambasadën kineze për mbështetjen e të tilla iniciativave, duke shpresuar në bashkëpunime të tjera në të ardhmen.

CNN: “Bond Tower” – rrokaqielli i frymëzuar nga baleti së shpejti në Tiranë

Bond Tower, do të jetë një ndërtesë banimi dhe hotel 50-katëshe, i projektuar nga kompania portugeze e arkitekturës OODA

Global 360

CNN zbulon prapaskenën e tërheqjes së Biden

Vendimi përfundimtar i Presidentit Joe Biden për t’u larguar nga gara u mor në 48 orët e fundit

Diplovista

Rakipi: Bisedimet Kosovë-Serbi të përqendrohen tek njohja, jo më në çështje teknike

Kryetari i Institutit për Studime Ndërkombëtare Albert Rakipi thotë se ka ardhur koha për një qasje tjetër në dialogun mes…

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lamtumirë mjeshtër!

Tani më shumë se kurrë ka zënë vendin e tij në panteonin e letrave botërore.

Profil

Një emër i njohur i elitës intelektuale dhe politike të çerekshekullit të fundit

75-vjetori I lindjes -- Rrugëtimi i Z. Koçi Tahiri nga galeritë e Bulqizës në sallën e legjislativit shqiptar (2017-2021)

Masmedia

CNN: “Bond Tower” – rrokaqielli i frymëzuar nga baleti së shpejti në Tiranë

Bond Tower, do të jetë një ndërtesë banimi dhe hotel 50-katëshe, i projektuar nga kompania portugeze e arkitekturës OODA