Muzhaqi: Mbështetje për organizatat rinore dhe bashkitë!

Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, ka hapur sot në Ditën Kombëtare të Rinisë


Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, ka hapur sot në Ditën Kombëtare të Rinisë nëpërmjet Agjencisë Kombëtare të Rinisë, thirrjen e tretë për projektpropozime, për të mbështetur organizatat rinore, për të rinjtë dhe bashkitë e vendit.

Lajmi u bë i ditur nga ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi.

“Gëzuar Ditën e Rinisë për të gjithë të rinjtë shqiptarë. Për t’ju uruar kemi vendosur të hapim thirrjen për infrastrukturë rinore për bashkitë, me anë të së cilës do të mbështesim të paktën 5 bashki për të ndërtuar hapësira rinore, qendra rinore dhe biblioteka për të rinjt”, theksoi Muzhaqi në një postim në rrjetet sociale.

Për njësitë e vetëqeverisjes vendore kjo thirrje synon rikonstruksionin, ndërtimin, rindërtimin dhe funksionin e objekteve publike, pjesë e infrastrukturës rinore si: qendra rinore, biblioteka dhe qendra rekreative për të rinjtë.

Shuma e financimit për projekt-propozimet fituese do të jetë deri në 10.000.000 lekë.

Thirrja do të qëndrojë e hapur nga 8 dhjetor 2023 deri më 7 janar 2024.

Katër marrëveshjet e arritura në Samitin Ballkani Perëndimor-BE

Na ulja e kostove të transaksioneve bankare te korsitë e gjelbra

Global 360

Rezoluta e PE: Mungesa e suksesit në dialogun Kosovë-Serbi dëmton besueshmërinë e BE-së

PE-ja i bëri thirrje Bashkimit Evropian që ta ndryshojë qasjen në dialog, në mënyrë që të ketë përparim.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

“La dolce vita”, një kontrapunkt aktual edhe i shoqërisë sonë

Një botë kukullash, një botë teatri. Botë që duket në dritë, po që s'ka më dritë.

Profil

Ibrahim Kodra, “poskubisti” i fundit në Europë

Kur ishte fëmijë, portreti që i bëri komandantit të xhandarmërisë së qytetit rezultoi fatsjellës për të.

Masmedia

Katër marrëveshjet e arritura në Samitin Ballkani Perëndimor-BE

Na ulja e kostove të transaksioneve bankare te korsitë e gjelbra