Muzhaqi: Të rinjtë, rol të rëndësishëm në turizëm, si promovues dhe si forca punëtore

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi mori pjesë në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Sfidat e Zhvillimit të Turizmit të Qëndrueshëm” CONFTOUR 2024, të mbajtur në Shkodër.

Muzhaqi në OKB: Shqipëria promovon barazinë gjinore dhe gjithëpërfshirjen

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi kryeson delegacionin shqiptar në Konferencën CPD 57 mbi Popullsinë dhe Zhvillimin, që po zhvillohet në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, New York.

Muzhaqi: Financojmë ndërtimin e 6 qendrave rinore të reja në 6 bashki

Mbi 100 mijë të rinj që jetojnë në bashkitë Fier, Mat, Malësi e Madhe, Librazhd, Sarandë dhe Korçë, tashmë do të kenë më shumë hapësira të sigurta, qendra rinore dhe qendra shumëfunksionale krejtësisht të kushtuara për ta.

Muzhaqi: Mijëra të rinj, përfitime nga praktikat e punës dhe programet e kodimit

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi, në 1-vjetorin e zbatimit të Strategjisë Kombëtare të Rinisë 2022-2029, u ndal te objektivat e arritura

Muzhaqi: Rrisim kapacitetet e organizatave rinore për të aplikuar në thirrjet e BE-së

Synohet inkurajimi i pjesëmarrjes aktive të të rinjnve në projektet dhe inicativat e Bashkimit Evropian

Përurohet Qendra Rinore në Petrelë, Veliaj: Një qendër multi-funksionale!

Ministrja Bora Muzhaqi: Një dhuratë shumë të bukur të rinjve të Petrelës

Muzhaqi: Mbështetje për organizatat rinore dhe bashkitë!

Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, ka hapur sot në Ditën Kombëtare të Rinisë

Muzhaqi: Shkëmbime rinore me Bashkimin për Mesdheun dhe Egjiptin

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi gjatë vizitës në Spanjë
zhvilloi një takim me Sekretarin e Përgjithshëm të Bashkimit për Mesdheun Nasser Kamel dhe Zv/Sekretarin e Përgjithshëm të Bashkimit për Mesdheun, John Paul Grech.

Muzhaqi në Gjenevë: Shqipëria ka përmbushur angazhimet e saj për rininë

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi mori pjesë si përfaqësuese e Shqipërisë në Konferencën e 30-të Ndërkombëtare

Muzhaqi: Së shpejti, federatë regbie në Shqipëri

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi priti të rinjtë, Xhino Drangu dhe Ilenia Kaso, për të diskutuar për një nga sportet më të veçantë në Shqipëri, atë të regbisë.