UNDP Albania, mbështetje bizneseve të vogla në Lezhë

UNDP Albania ka përmbyllur trajnimet me 25 biznese të vogla në Lezhë, pjesë e metodologjisë “In Motion”


UNDP Albania ka përmbyllur me sukses trajnimet në grup me 25 biznese të vogla në Lezhë, të cilat janë bërë pjesë e metodologjisë “In Motion” prej 3 muajsh.

Zyra e shtypi në UNDP Albania, bën të ditur se, “metodologjia “In Motion” po ndihmon mikrobizneset e prekura nga tërmeti i 26 Nëntorit 2019 dhe Covid19, me grante për pajisje biznesi, modernizim të imazhit tregtar, si edhe me këshillim për përmirësimin e aftësive menaxhuese”.

Sipas njoftimit të UNDP Albania, pas përfundimit të trajnimeve në grup, bizneset në Lezhë do të vijojnë edhe me disa këshillime të personalizuara, do të pajisen me pajisje të reja dhe do të kenë imazh të ri tregtar.

“Ne po zbatojmë këtë program në Lezhë dhe në Durrës me mbështetjen e sistemit bankar In Motion është pjesë e projektit “Rimëkëmbja Ekonomike dhe Qëndrueshmëria” (ERR), i cili zbatohet nga UNDP dhe financohet nga British Embassy Tirana dhe Embassy of the Netherlands in Albania”, njofton UNDP Albania.

UNDP pranë bizneseve të vogla në Lezhë 🤝

Përfunduam me sukses trajnimet në grup me 25 biznese të vogla në Lezhë, të…

Posted by UNDP Albania on Wednesday, June 14, 2023

Bota përmes statistikave!

Bota ku jetojmë përmes shifrave për gjeografinë, popullsinë, burimet natyrore dhe vecanërisht ekonominë.

Global 360

SHBA, të burgosurit diplomohen në universitetet më të mira

Marrja e diplomës u mundëson të burgosurve të integrohen më lehtë në shoqëri pas kryerjes së dënimit

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Bota përmes statistikave!

Bota ku jetojmë përmes shifrave për gjeografinë, popullsinë, burimet natyrore dhe vecanërisht ekonominë.