20 vite partneritet mes UNDP dhe BE, shumë projekte për përmirësimin e jetës së qytetarëve

UNDP Albania liston një sërë programesh e projektesh të rëndësishme, të cilat po realizohen në bashkëpunim të ngushtë me BE-në

Tiranë-Prishtinë, bashkëpunim ndërkufitar për kontrollin e armëve të vogla dhe të lehta

Zyrat e PNUD në Tiranë dhe Prishtinë prezantuan projektet për “Qasjen e integruar institucionale dhe rritjen e bashkëpunimit ndërkufitar në fushën e kontrollit të Armëve të Vogla dhe të Lehta”.

PNUD mbështet aksesin në shërbime të personave me aftësi të kufizuara

Forcimi i koordinimi shumë sektorial i ofruesve të shërbimeve në nivel lokal për t’i shërbyer më mirë komuniteteve në nevojë.

Aftësitë digjitale, UNDP Albania mbështet 4100 nxënës nga gjashtë bashki të vendit

Projekti CERS adresoi procesin e përmirësimit të sektorit të arsimit në Shqipëri, pas tërmetit të 26 nëntorit 2019

Forcimi i kapaciteteve mbrojtëse nga fatkeqësitë, AKMC marrëveshje me UNDP

Forcimi i Sistemit Kombëtar për menaxhimin e riskut nga fatkeqësitë, është në fokus të marrëveshjes së financimit të nënshkruar mes Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile dhe UNDP Albania.

Ndikimi i fjalës së mençur

Kjo fushatë ndërgjegjësimi në Shqipëri zbatohet nga zyrat lokale të UNFPA Albania dhe UNDP Albania.

Java e Kombeve të Bashkuara, seminar për ndryshimet klimatike në Shqipëri

Seminari “Enhancing Climate Ambition in Albania” u organizua nga Ambasada e Spanjës në bashkëpunim me United Nations Albania, UNDP Albania Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, dhe Universiteti i Tiranës.

Java e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri 2023

Programi i planifikuar për Javën e OKB-së në Shqipëri.

BE mbështet Fuqizimin e Mbrojtjes Civile në Shqipëri

I mbështetur nga Projekti Fuqizimi i Aftësive Ripërtëritëse në Shqipëri, RESEAL, që zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (PNUD) me financim të qeverive Suedeze e Portugeze

Monica Merino: UNDP projekte të shumta në Shqipëri

Përfaqësuesja e Përhershme e UNDP-së në Shqipëri, Monica Merino, vizitoi bashkitë e Kavajës, Divjakës, Patosit dhe Sarandës