Kurorëzimi i Mbretit Karli III, Ambasadori Alastair King-Smith organizon Pritje Mbretërore

Ambasadori Alastair King-Smith organizoi sot një Pritje Mbretërore në Rezidencën Britanike për të shënuar kurorëzimin Mbretit Karli III dhe Mbretëreshës Kamila.


Ambasadori Alastair King-Smith organizoi sot një Pritje Mbretërore në Rezidencën Britanike për të shënuar kurorëzimin Mbretit Karli III dhe Mbretëreshës Kamila.

Kjo ishte një mundësi për të kremtuar Mbretin e ri të Britanisë dhe gjithashtu marrëdhëniet e forta mes Shqipërisë dhe Mbretërisë së Bashkuar.

“Të gjithë ju këtu sot keni luajtur një rol për t’i sjellë më afër dy vendet tona.

Sot jemi këtu për të festuar këtë moment të veçantë për Mbretin Karli III dhe Mbretëreshën Kamila. Por kjo ngjarje ka të bëjë edhe me ju – partnerët tanë shqiptarë në institucione, biznes dhe shoqërinë civile. Sot Mbretëria e Bashkuar tregon mirënjohjen e saj për gjithçka që keni bërë për të forcuar partneritetin tonë. Faleminderit!” – tha ambasadori Alastair King-Smith.

Kompanitë shqiptare në fokus të konferencës “Business 2030

Ambasada e Suedisë në Shqipëri dhe Kombet e Bashkuara organizojnë Konferencën “Business 2030”

Global 360

Epoka e post-së vërtetës, “faktet alternative” dhe Kina në lupën e medias

  Nga Dr. Marsela Musabelliu Psikologët përdorin termin “gaslight” (shqipëruar ndriçim/ndezje me gaz) për t’iu.

Diplovista

Djali kujton historinë e nënës që u shpëtua në Shqipëri gjatë Holokaustit

Zëri i Amerikës interviston djalin Juta Gerechter, Benjy Neumman dhe familjarët e Njazi dhe Lisa Lotte Pilkut

Gjeopolitika

Dialogu dhe kooperimi Francë & Europë me Kinën si alternativë për paqe!

Presidenti i Republikës Franceze, Emmanuel Macron, realizoi në Kinë një vizitë treditore

OPED

Mid’hat Frashëri, diplomat, albanalog dhe antropolog i spikatur

Fjala në përurimin e vëllimit të tetë të veprës së zgjedhur të Mid'hat Frashërit.

Profil

Jepini pasaportën kuqezi “shqiptares” Yuri Kim!

Një portet i “paautorizuar” i Ambasadores Amerikane në Shqipëri, Yuri Kim.

Masmedia

”The Sun”: Shqipëria vendi i ri i pushimeve verore në Evropë

Mesatarisht, kostoja e jetesës në Tiranë është rreth 61 për qind më e ulët se në Londër.