20 vite partneritet mes UNDP dhe BE, shumë projekte për përmirësimin e jetës së qytetarëve

UNDP Albania liston një sërë programesh e projektesh të rëndësishme, të cilat po realizohen në bashkëpunim të ngushtë me BE-në

Bota e artizanëve të Krujës, në një platformë digjitale

Falë platformës digjitale “Artizanët mes të shkuarës dhe së ardhmes”, të zhvilluar nga OJQ-ja e Fondacionit Progress në kuadër të programit të granteve EU4Culture, mund të eksplorohet bota e artizanëve të Krujës, nga kudo në botë.

Tiranë-Prishtinë, bashkëpunim ndërkufitar për kontrollin e armëve të vogla dhe të lehta

Zyrat e PNUD në Tiranë dhe Prishtinë prezantuan projektet për “Qasjen e integruar institucionale dhe rritjen e bashkëpunimit ndërkufitar në fushën e kontrollit të Armëve të Vogla dhe të Lehta”.

PNUD mbështet aksesin në shërbime të personave me aftësi të kufizuara

Forcimi i koordinimi shumë sektorial i ofruesve të shërbimeve në nivel lokal për t’i shërbyer më mirë komuniteteve në nevojë.

“Fshatra digjitalë”, FAO synon fuqizimin e komuniteteve rurale në veri të vendit

Zona e Tropojës, Bajram Currit dhe fshatrat përreth po përqafojnë inovacionin digjital përmes Nismës së Fshatrave Digjitalë (Digital Villages Initiative) të FAO-s.

Balla-Merino: Bashkëpunim kundër trafikimit të paligjshëm të armëve

Ministri i Brendshëm Taulant Balla priti Përfaqësuesen e Përhershme të UNDP-së në Tiranë, Monica Merino.

FAO mbështet rritjen e aksesit në financim për fermerët

FAO në Shqipëri dhe Universiteti Bujqësor i Tiranës, kanë përfunduar me sukses sesionet e trajnimit të edukimit financiar për fermerët shqiptarë

United Nations Albania rikonfirmon mbështetjen ndaj Ministrisë së Shëndetësisë

Koordinatorja e Përhershme e OKB-së në Shqipëri, Fiona McCluney, u takua me Ministren e re të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu

Ndikimi i fjalës së mençur

Kjo fushatë ndërgjegjësimi në Shqipëri zbatohet nga zyrat lokale të UNFPA Albania dhe UNDP Albania.

Java e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri 2023

Programi i planifikuar për Javën e OKB-së në Shqipëri.