Balla me koordinatorin e Mbretërisë së Bashkuar: Ulje drastike e emigrantëve të paligjshëm

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla është takuar të premten me gjeneralin Stuart Skeates, Koordinator Special i qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar për Emigracionin e Paligjshëm.

Paketa e sigurisë në shkolla, Balla: Parandalim i veprimeve të paligjshme brenda perimetrit

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla, garantoi prindërit se këtë vit, ata duhet të ndihen më të sigurt se kurrë për fëmijët e tyre gjatë procesit mësimor.

Balla takon drejtorin e ri të ICITAP: Intensifikim i bashkëpunimit në luftën kundër narkotikëve

Ministri i Brendshëm Taulant Balla priti sot Richard Deasy, drejtorin e ri të ICITAP si dhe drejtuesin e Çështjeve të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL) të SHBA në Tiranë

Ekspertët e ICRG/FATF vlerësojnë progresin e Shqipërisë në luftën kundër pastrimit të parave

Në mbyllje të vizitës dy ditore në Shqipëri të grupit të ekspertëve vlerësues të ICRG/FATF për ecurinë e zbatimit të Planit të Veprimit u zhvillua një takim i nivelit të lartë.

Balla takon Novakov: Bashkëpunim në luftën kundër krimit ndërkufitar

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla, ka zhvilluar një takim me anëtarin e Parlamentit Europian, Andrey Novakov.

Balla: Publiku, partneri kryesor i Policisë së Shtetit në mbrojtjen e vendit dhe të qytetarëve nga paligjshmëria

Ministri Balla: Çdo ankesë e ardhur nga qytetarët duhet të jetë prioritet,

Balla: Zero tolerancë për këdo që nuk i bindet urdhërit të policit

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla njofton një politikë të re penale ndaj ndaj atyre që kundërshtojnë policinë.

Balla: Zjarrvënia vepër e rëndë penale dhe dënohet deri në 15 vite heqje lirie

Ministri i Brendshëm përshëndet Policinë e Shtetit e cila ka bërë të mundur arrestimin e dy zjarrvënësve

Balla: Fund kultivimit të paligjshëm të kanabisit, burim financash për organizatat kriminale

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla u shpreh sot se shqiptarët presin pastrimin e territorit nga kultivimi i paligjshëm i bimëve narkotike.

Balla: Monitorim i zonave turistike nga toka, deti dhe ajri

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla garantoi sot se Policia e Shtetit është e angazhuar maksimalisht për monitorimin e zonave turistike nga toka, deti dhe ajri.