Policia ndan ujë për qytetarët dhe turistët në Durrës, Rama: Mirënjohje për kujdesin e treguar

Punonjësit e Policisë së Shtetit, përveç detyrave të tyre për të ruajtur rendin publik, iu kanë ardhur në ndihmë edhe turistëve të shumtë që po vizitojnë vendin tonë në këto ditë të nxehta vere.

Policia e Shtetit, thellim të bashkëpunimit me homologët spanjollë

Shqipëria do të jetë pjesë e projektit pilot të Bashkimit Evropian në luftën kundër krimit.

EURO2024, Policia e Shtetit në krah të Policisë gjermane për sfidën Shqipëri-Spanjë

Shqipëria sot përballë Spanjës luan aktin e fundit në grupin B, të Europanit “Gjermani 2024”.

Policia e Shtetit, pjesë e masave të sigurisë në Hamburg për ndeshjen Kroaci-Shqipëri

Policia e Shtetit dhe ajo gjermane vazhdojnë të punojnë së bashku për të siguruar një mjedis të sigurt dhe miqësor për të gjithë tifozët dhe pjesëmarrësit e Euro 2024.

Evropiani në Gjermani, 16 punonjës të policisë shqiptare pjesë e masave të sigurisë

Për një aktivitet sportiv të sigurt, 580 forca të huaja policore janë dislokuar në Gjermani

Policia e Shtetit iu vjen në ndihmë turistëve nga Turqia

Një grup turistësh humbën telefonin në mjetin me të cilin udhëtonin, në ndihmë u erdhi një punonjës policie

Dita e Dëshmorëve, nderohen të rënët e Policisë së Shtetit

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla dhe autoritetet e Policisë së Shtetit nderuan sot të rënët në krye dhe për shkak të detyrës.

Policia, marrëveshje bashkëpunimi për luftën kundër shfrytëzimit të fëmijëve

Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit, organizata jofitimprurëse Operation Underground Railroad (OUR) me qendër në SHBA dhe Qendra Psiko-Sociale “Vatra” nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit “Mbi luftimin e shfrytëzimit të fëmijëve dhe trafikimit të qenieve njerëzore”.

Robinson takim me drejtuesit e Policisë: SHBA mbështetje të palëkundur në luftën kundër korrupsionit

Ndihmëssekretari amerikan për Byronë Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit në SHBA, Todd D. Robinson u takua me përfaqësues të Policisë së Shtetit

OSBE, trajnim për ngritjen e kapaciteteve të Policisë së Shteti

Departamenti për Kërcënimet Ndërkombëtare i Sekretariatit të OSBE-së dhe Prezenca e OSBE-së në Shqipëri i dhanë Policisë së Shtetit licenca shtesë të softuerit për analizën e krimit