Peng Liyuan dhe bashkëshortja e presidentit hungarez vizitojnë Pallatin Budavari

Bashkëshortja e presidentit kinez Xi Jinping, Peng Liyuan, u ftua të vizitojë Pallatin Budavari në Budapest me bashkëshorten e presidentit të Hungarisë, Anita Herczegh

Peng Liyuan viziton selinë e UNESCO-s dhe takohet me Drejtorin e Përgjithshëm Azoulay

Mëngjesin e 6 majit sipas kohës lokale, Peng Liyuan, bashkëshortja e Presidentit Xi Jinping dhe e Dërguara e Posaçme e UNESCO-s për Promovimin e Arsimimit të Vajzave dhe Grave, u ftua të vizitonte selinë e UNESCO-s në Paris.