Manastirliu: Projekte të përbashkëta studimi në teknologji me Universitetin RWTH Aachen

Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Ogerta Manastirliu zhvilloi sot në Gjermani një takim me rektorin e Universitetit RWTH Aachen, Prof. Ulrich Rüdiger.

Balluku dhe Manastirliu në Korçë: Masa për sigurinë e instalimeve elektrike në shkolla

Zëvendëskryeministrja, njëherësh ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, së bashku me ministren e Arsimit dhe Sportit, Ogerta Manastirliu ishin në shkollën 9-vjeçare “Nuçi Naçi” në qytetin e Korçës

Manastirliu: Universiteti spanjoll me filial në Gjirokastër, njihen gradat dhe titujt

Këshilli i Ministrave miratoi sot një marrëveshje me Universitetin Kombëtar të Arsimit në Distancë, Spanjë, për hapjen e filialit të tij në Gjirokastër.

Korpusi i Paqes dhe MAS, rinovojnë memorandumin e mirëkuptimit

Rinovimi i memorandumit u nënshkrua nga ministrja e Arsimit dhe Sportit, Ogerta Manastirliu dhe drejtoresha e Korpusit të Paqes në Shqipëri, Megan Wilson.

Manastirliu: Investime të reja në pesë shkolla në Shkodër

Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Ogerta Manastirliu vizitoi gjimnazin “Kolë Idromeno” në Shkodër.

Marrëveshja për Kolegjin e Europës, Manastirliu: Ofertë unike akademike, rast i artë për të rinjtë shqiptarë

Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, u miratua projektligji për ratifikimin e marrëveshjes për hapjen e Kolegjit të Evropës në Tiranë.

Manastirliu me mësuesit e diasporës në Londër: Mbështetje me libra falas dhe trajnime për mësuesit e gjuhës shqipe

Qeveria shqiptare financon rreth 5 mijë libra të “Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare” çdo vit për shkollat shqipe në diasporë

Turqia i dhuron dy laboratorë të rinj për Biologjinë dhe Kiminë gjimnazit “Sami Frashëri”

Në ceremoni marrin pjesë ministrja Manastirliu, ambasadori turk Atay dhe nënkryetari i TIKA, Cevik.

Manastirliu në Universitetin e Sporteve: Gati investimi për pistën e re të atletikës

Ministria e Arsimit dhe Sportit financon për herë të parë projektin për pistën e re të atletikës në Universitetin e Sporteve.

Nënshkruhet marrëveshja për shtëpinë e re të Kolegjit të Europës në Tiranë

Marrëveshja u nënshkrua nga Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Ogerta Manastirliu, Rektori i Universitetit të Tiranës, Artan Hoxha dhe Rektorja e Kolegjit të Evropës, Federica Mogherini