Nano takim me ambasadorin Heider

Drejtori ekzekutiv i AIDA-s, priti në një takim Ambasadorin e Egjiptit në Shqipëri, Mohamed Mustafa Heider.

Nikolla pret ambasadorin e Egjiptit: Mirëpresim investimet egjiptiane në energji dhe turizëm

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla priti sot në një takim ambasadorin e Egjiptit në Shqipëri, Mohamed Mustafa Heider.