Balla në Samitin e Shefave të Policisë së OKB-së: Veprime të forta kundër trafikimit të drogës

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla mori pjesë sot në Samitin e Shefave të Policisë së Kombeve të Bashkuara në Nju-Jork.

Balla takim me homologun austriak: Forcojmë bashkëpunimin mes dy vendeve

Forcimi i bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Austrisë në fushën e sigurisë ishte në fokus të takimit të zhvilluar të hënën në Vjenë mes ministrit të Brendshëm Taulant Balla dhe homologut austriak, Gerhard Karner.

Zbardhja e ngjarjeve kriminale, Balla: Më shumë angazhim e bashkëpunim me qytetarët

Ministri i Brendshëm Taulant Balla: Për zbardhjen e ngjarjeve kriminale duhet një angazhim dhe bashkëpunim më i madh i Policisë me qytetarët

Balla dhe Svelça nënshkruajnë marrëveshjen: Kalimi në Morinë, me procedurë të përshpejtuar përgjatë 9 muajve të vitit

Gjatë vitit 2023 janë regjistruar në hyrje përmes kësaj pike kalimi 1,445,204 shtetas shqiptarë dhe 4,430,161 shtetas të huaj.

Balla: Po shihet mundësia për ligj të posaçëm për monitorimin e rrjeteve sociale

Ministria e Brendshme po hulumton mundësinë për hartimin e një ligji për tu përballur me fenomenet negative që shfaqen nga përdorimi i rrjeteve sociale

Dhunimi i tre shqiptarëve në Malin e Zi, Balla: Ngjarja po hetohet, autorët do të mbajnë përgjegjësi

Ministri i Brendshëm reagoi lidhur me ngjarjen e ndodhur sot në Mal të Zi ku tre shtetas shqiptarë janë dhunuar nga disa persona tē panjohur

Balla: 10 155 640 turistë të huaj në Shqipëri në vitin 2023, u certifikua siguria e vendit

Ministri i Brendshëm në analizën vjetore të institucionit që ai drejton, në krye të fjalës vuri në dukje numrin rekord të turistëve që vizituan Shqipërinë përgjatë vitit 2023.

Gonzato takon Ballën: Sundimi i ligjit, çelësi për përshpejtimin e anëtarësimit të Shqipërisë në BE

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Tiranë, Silvio Gonzato zhvilloi sot një takim me ministrin e Brendshëm, Taulant Balla.

Balla-Merino: Bashkëpunim kundër trafikimit të paligjshëm të armëve

Ministri i Brendshëm Taulant Balla priti Përfaqësuesen e Përhershme të UNDP-së në Tiranë, Monica Merino.

Konferenca kundër trafikimit të emigrantëve, Balla: Përgjegjësi e përbashkët dhe veprim kolektiv

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla mori pjesë në Bruksel për konferencën ndërkombëtare kundër trafikimit të emigrantëve