Fjala është e para!

Na pëlqejnë fjalët e mençura dhe i marrim me vete! Ndaj fjala mbetet e para dhe e fundit si ajri në mbajtjen gjallë të jetës!

Mungesa e “heronjve” të ekranit!

Kinemaja është ëndrra që shton ëndrrat në çdo moshë!

“Rikard, përcjellja e fundit” në Përjetësi!

Regjisori Mevlan Shanaj dhe skenaristja Natasha Lako shfaqën dje dokumentarin kushtuar aktorit Rikard Ljarja

Të jetosh edhe përtej vdekjes!

(Përsiatje mbi librin e ri me kujtime: “Ky është Dritëroi im”)