Problematikat e shqiptarëve në Greqi, ambasadorja Hajdaraga takim me Sekretarin e Përgjithshëm në Ministrinë e Migracionit dhe Azilit

Biseda u fokusua në vonesat për rinovimin e lejeve të qëndrimit; problemet me siguracionet shëndetësore, etj.

“Mama Klorin” shfaqet në Greqi, projekti i mbështetur nga ambasada shqiptare

“Mama Klorin” është një vepër vizuale që i kushtohet grave emigrante. E pranishme ambasadorja Hajdaraga.

Diplomacia kulturore, ambasadorja Hajdaraga takim me ministren e Kulturës së Greqisë

Ambasadorja e Shqipërisë në Greqi zhvilloi një takim me Ministren e Kulturës së Greqisë, Lina Mendoni.

Ambasadorja Hajdaraga mbjell bredhin shqiptar në Athinë

Ky aktivitet në kuadër të Ditës Botërore të Pyjeve u zhvillua nën kujdesin e Presidentes së Greqisë, Katerina Sakellaropoulou.

Ambasadorja Hajdaraga takim me ministrin grek të Migracionit dhe Azilit

Qëllimi i takimit ishte përcjellja e të gjitha problematikave shqetësuese për komunitetin shqiptar në Greqi

Ambasada shqiptare, aktivitet për nder të mësuesve të gjuhës shqipe në Greqi

Certifikata Mirënjohje nga Ambasada për mësuesit. Ambasadorja Hajdaraga: Nuk jeni dhe nuk do të jeni kurrë vetëm!

Aktivitetet në 2024, ambasadorja Hajdaraga takim me Lidhjen e Gruas Shqiptare në Greqi

Në ambientin e jashtëm të Ambasadës u mboll një mimozë – pema e parë e komunitetit shqiptar në Greqi.

Projektet në infrastrukturë dhe transport, Hajdaraga takon Ministrin grek Staikouras

Ambasadorja e Shqipërisë zhvilloi një takim me Ministrin e Infrastrukturës dhe Transportit, Christos Staikouras.

Problematikat e komunitetit shqiptar në Greqi, Hajdaraga takon ministren e Brendshme

Ambasadorja e Shqipërisë u prit në një takim nga Ministrja e Brendshme e Republikës Greke, Niki Kerameus.

Bashkëpunimi rajonal, ambasadorja Hajdaraga takon Kryebashkiakun e Athinës

Bashkia e Athinës i pason Bashkisë së Tiranës Presidencën e Rrjetit të Qyteteve të Ballkanit B40