“Diplomacia ekonomike”, Ambasada konferencë për sipërmarrësit shqiptarë në Greqi

Të ftuar të veçantë, Kryetari i Bashkisë Lezhë, Pjerin Ndreu, dhe ai Deçanit në Kosovë, Bashkim Ramosaj

Aktivitet mbresëlënës në Greqi nga Shoqata “Emigranti” dhe Shkolla e Gjuhës Shqipe “Naim Frashëri”

Morën pjesë ambasadorja Luela Hajdaraga dhe Oficerja Koordinuese për Diasporën, Joneda Dodaj

Lidhja e Gruas Shqiptare në Greqi organizon Festivalin e Gastronomisë

Në emër të Ambasadës së RSH-së në Athinë mori pjesë Oficerja Koordinuese për Diasporën, Joneda Dodaj

Problematikat e shtetasve shqiptarë në Greqi, Dodaj takon Georgiadis

Oficerja Koordinuese për Diasporën, Joneda Dodaj zhvilloi një takim me Sekretarin e Përgjithshëm për Politikat e Migracionit të Republikës Helene, Patroklos Georgiadis.

Dodaj: Ambasada mbështet çdo nismë të Komunitetit shqiptar në Greqi

Konferencë për komunitetin shqiptar në Greqi, gruaja e së djeshmes, së sotmes dhe së nesërmes

“Life in Limbo”, ekspozita e artistit vizual shqiptar Ilir Tsouko hapet në Athinë

Të pranishëm ishin Ambasadorja e Shqipërisë në Greqi, Luela Hajdaraga dhe Oficerja Koordinuese për Diasporën, Joneda Dodaj

Nxënësit shqiptarë në Konferencën “Model of United Nations” në Athinë

Në emër të Ambasadës Shqiptare në Athinë, aktivitetin e ndoqi Joneda Dodaj, Oficere Koordinuese për Diasporën.