Monografia e piktorit Fatbardh Marku, një trilogji e bukur arti!

Fatbardh Marku prezantoi në Panairin e 26-të të Librit albumin e tij me vizatime dhe grafika 1972-2022 .

Arti i të qenit njerëzor!

Vizatimet dhe grafikat e Fatbardh Markut janë vërtet impresionante pasi në to zbulon energjinë, lëvizjen, botën dinamike

Fatbardh Marku, “Kavalieri” i Artit!

Skenograf, piktor, grafist, vitrazh artistik. Ky është Fatbardh Marku, “Djaloshi” elbasanlli 71-vjeçar.