Konstituohet në Komisionin e Ligjeve grupi i punës për ligjet me shumicë të cilësuar

Për Partinë Socialiste janë Klotilda Bushka, Damian Gjiknuri dhe Toni Gogu. Opozita u përfaqësua nga Oerd Bylykbashi, Dhurata Çupi dhe Erisa Xhixho.

Xhixho letër ambasadorëve: Emergjencë, krijimi i regjistrit kombëtar të të dënuarve për krime seksuale

Nënkryetarja e Partisë së Lirisë, Erisa Xhixho i drejtoi sot një letër të hapur të gjithë ambasadorëve në vend, në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve Viktima të Agresionit.

Hohmann: Deputetët, rol kyç në procesin e anëtarësimit të Shqipërisë në BE

Ambasadorja e Bashkimit Evropian në Tiranë, Christiane Hohmann priti dje në Shtëpinë e Europës deputetët e Komisionit të Integrimit Evropian dhe Komisionit Parlamentar të Stabilizim-Asociimit BE-Shqipëri.