“E vërteta rreth së ashtuquajturës ‘liri e fjalës’ në ShBA”

Të enjten u publikua raporti “E vërteta rreth së ashtuquajturës ‘liri e fjalës’ në ShBA”

Demokracia i përket patriotëve

Ligjvënësit dhe këshilltarët e politikës kineze përpiqen dhe punojnë për t’i kthyer pritshmëritë e njerëzve në realitet.

Xi: Të forcohet përgjegjësia e misionit, të thellohen reformat e risitë dhe të rriten në mënyrë të gjithanshme aftësitë strategjike në fushat e reja

President i Kinës Xi Jinping vuri në dukje se zhvillimi i fushave të reja vjen në thelb nga inovacioni dhe zbatimi i shkencës dhe i teknologjisë

Në Shqipëri këtë vit priten më shumë vizitorë nga Kina

Gjatë vitit të kaluar, Shqipërinë e vizituan 10.2 milionë vizitorë të huaj, ndërkohë që shifrat e INSTAT për janarin 2024 dëshmojnë për gjysëm milioni vizitorë të huaj

Për t’u zhvilluar, duhet të kuptojmë zhvillimin

Që kur Kina u bë ekonomia e dytë më e madhe në botë, raporti i PBB-së së Kinës ndaj PBB-së së ShBA-së ka qenë gjithmonë një fokus diskutimi.

Si merren vendimet më të rëndësishme të punës ekonomike vjetore në Kinë?

Këshilli i Shtetit, si zbatues i vendimeve të AKP-së, u ndan detyrat e vendosura në raport institucioneve të niveleve të ndryshme për të siguruar arritjen e objektivave të zhvillimit ekonomiko-shoqëror.

Ndërsa disa media perëndimore trumbetojnë kolapsin, Kina ecën e sigurt dhe me besim te e ardhmja

Përballë ndryshimeve globale Kina po ecën me kujdes, e sigurt dhe me besim te e ardhmja.

Në Konferencën e Mynihut, Kina u prezantua si Fuqi e Paqes!

Qëndrimi i Pekinit në kohët e sotme të trazuara është inkurajues dhe shpresëdhënës për kombet me rol jo përcaktues në gjeopolitikën botërore ose kontinentale

Ekonomia e Kinës në vitin 2024 – vazhdim i një rimëkëmbje dhe një zhvillimi më të lartë cilësor

Rritja ekonomike në vitin 2023 tregoi një rimëkëmbje më të madhe dhe një zhvillim me cilësi të lartë.

Theksohet në Mynih roli i Kinës si një bastion i stabilitetit global

Konferenca e Sigurisë në Mynih është një forum ndërkombëtar vjetor i përqendruar në diskutimet dhe debatet lidhur me politikën globale të sigurisë.