“Artivizim për një transformim social të përgjegjshëm”

Qendra për Hapje dhe Dialog dhe Instituti Italian i Kulturës prezantuan ekspozitën e mjeshtrit ndërkombëtar Michelangelo Pistoletto

Konkursi “RoboTECH në COD”, shpallen fituesit. Gjimnazi “Ismail Qemali” në vendin e parë

Konkursi ishte një bashkëpunim i Qendrës për Hapje dhe Dialog me Universitetin Metropolitan të Tiranës.

“Ukraina: një krim lufte”, Baton Haxhiu dhe Anila Hoxha tregojnë përjetimet e tyre

Në COD u zhvillua në moderimin e Iva Kalemit, një bashkëbisedim me dy gazetarët e njohur.

Pëllumb Kulla promovon në COD librat e tij

Për të përshëndetur, në festën e regjisorit dhe shkrimitarit mori pjesë edhe Kryeministri Edi Rama.

“Jetë, ngjyrë, hapësirë”

Refleksione mbi Ekspozitën “Të prekësh të padukshmen – Retrospektivë” të Bujar Lucës, hapur në COD

Promovohet në COD libri “Udhërrëfyesi Juaj Olimpik”

Mori pjesë autorja e librit, Presidentja e Akademisë Olimpike të Ukrainës njëherësh prof. Maria Bulatova