Gëzuar 104-vjetorin e Tiranës sonë kryeqytet!

Sot Tirana mbush 104 vjet si Kryeqyteti i Shqipërisë dhe i të gjithë shqiptarëve!

Sa vlejnë “ekspertët” e Ekonomisë!

Ekonomistët – thonë britanikët- janë një ndër profesionet më të debatueshme.

Romani “Dimri i librave” i shkrimtarit Bashkim Hoxha

Në rrethin e fundit të ferrit nuk është më tradhëtia, por zvjedhokracia e mediokritetit!

Kë duhet të lexojmë: librin apo internetin?

Mbi romanin “Dimri i librave” të Bashkim Hoxhës

Drita dhe dashuria kanë thelbin dhe kuptimin e kësaj bote!

Në këtë epokë ku errësira po pushton dritën, le të ndezim sa më shumë qirinj dashurie dhe mirësie për ta mbajtur dritën hyjnore të ndezur dhe ndriçuar në zemrat dhe mendjet e njerëzve.

Dhuratë ditëlindjeje!

E mrekullueshme dhe e beftë na erdhi sot me postë një pikturë, kryevepër e një fëmijë 2 vjeç.

Dy turistët italianë i kemi vrarë të gjithë nga pak

Të gjithë i kemi ndihmuar vrasësit me kulturën tonë antiligjore në trafik, me tolerimin e paligjshmërisë dhe mbi të gjitha me mungesën e frikës nga ligji në raste të tilla.

Ato 6 orë dhe 20.000 euro për të shpëtuar jetën, nga QSUT në trotuarin përballë

Rasti i Genci Fugës tregon se skandalet nuk ndodhin vetëm në tenderat e bërë

Magjia e paligjësisë së suksesit!

Në të vërtetë nuk ka nevojë të shkruash letërsi për ta kuptuar se suksesi nuk ka asnjë ligjësi.

Rumania, një shembull i shkëlqyer për Shqipërinë!

Më 16 dhjetor 2023 mbushen 110 vjet marrëdhënie diplomatike. Ekonomia rumune drejt suksesit.