Denaj takim me ambasadorin Bergner, projekte të përbashkëta në bujqësi

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj zhvilloi një takim me ambasadorin e Gjermanisë, në vendin tonë, Karl Bergner

125.6 milionë euro investim për furnizimin me ujë në 6 bashki

Në ceremoninë e nisjes së projektit ishin të pranishëm zv/kryeministrja Belinda Balluku, ambasadori i BE-së në Silvio Gonzato, ambasadori i Gjermanisë, Karl Bergner, ambasadorja e Zvicrës, Ruth Huber.

Ambasadori gjerman: Do të shohim nëse parlamenti do t’i rikthehet realisht normalitetit

Ambasadori gjerman Karl Bergner ka reaguar pas dakordësimit të arritur ditën e djeshme mes opozitës dhe mazhorancës, për t’iu rikthyer normalitetit në Kuvend.

Demo pret ambasadorin gjerman: Mbështetje disa projekteve në Berat

Kryebashkiaku Demo: Disa nga projektet që Gjermania mbështet në qytetin tonë dhe që janë të një rëndësie të lartë

Gjermania, pajisje me vlerë 30 mijë euro për Drejtorinë e Policisë së Tiranës

Ambasadori i Gjermanisë në Tiranë, Karl Bergner i dorëzoi drejtorit të Policisë Vendore Tiranë, Tonin Vocaj, pajisje me vlerë 30.000 euro

Gjermania dhe BE, mbështetje investimit në linjën e transmetimit 400 kV Shqipëri-Maqedoni e Veriut

Ambasadori gjerman në Shqipëri Karl Bergner, mori pjesë në ceremoninë e përbashkët të fillimit të punimeve në nënstacionin elektrik të Elbasanit

“Christmas Market”, nga ambasadat e huaja në Shqipëri!

Një aktivitet bamirësie. Të ardhurat nga shitjet shkuan në ndihmë të fëmijëve dhe organizatave të ndryshme.

Ambasadori Karl Bergner, bashkëbisedim me shoqërinë civile

Takimi u organizua nga SCIDEV dhe u zhvillua në kuadër të javës së Integritetit. I pranishëm edhe përfaqësuesi i OSBE për Mediat.

“Gjermanishtja është një gjuhë shumëngjyrëshe”

REPORTAZH nga Java Kulturore Gjermane. Ekspozita e hapur në QKLL përmban 300 libra gjermanisht

Shqipëri-Gjermani, marrëveshje mbi 53 milion euro për rinovimin e furnizimit me ujë të pishëm

Nëpërmjet bashkëpunimit të mirë midis Gjermanisë dhe Shqipërisë, 1 milion qytetarë të vendit tashmë janë lidhur me një sistem të përmirësuar të ujit të pishëm dhe ujërave të zeza