Java e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri 2023

Programi i planifikuar për Javën e OKB-së në Shqipëri.

Milanoviç dhe Manastirliu, vizitë në laboratorin e ri të teknologjisë në shkollën “Ahmet Zogu” në Kamzë

Presidenti i Republikës së Kroacisë, Zoran Milanoviç ndodhet në Shqipëri për një vizitë dyditore me ftesë të Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj.

FAO mbështet Parlamentin e 3-të Rural të Shqipërisë në fuqizimin e grave rurale

Parlamenti i 3-të Rural i Shqipërisë, i mbajtur nga data 11 deri më 13 tetor 2023, me temën “Jeta buron nga fshati” ,

BE mbështet Fuqizimin e Mbrojtjes Civile në Shqipëri

I mbështetur nga Projekti Fuqizimi i Aftësive Ripërtëritëse në Shqipëri, RESEAL, që zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (PNUD) me financim të qeverive Suedeze e Portugeze

Asambleja e Përgjithshme e OKB-së 2023: Momenti i angazhimeve vendimtare për një të ardhme më të mirë

Fiona McCluney – Koordinatorja e Përhershme e OKB-së në Shqipëri, intervistuar nga Redaktori Diplomatik i Albanian Daily News, z. Genc Mlloja.

UNDP Albania: 3305 qytetarë në nevojë kanë përfituar ndihmë juridike falas

UNDP bashkëpunon ngushtësisht me Ministrinë e Drejtësisë, gjykatat e rretheve gjyqësore, bashkitë, shoqërinë civile, Avokatin e Popullit, Komisionerin për Mbrojtjen nga Diskriminimi dhe partnerë të tjerë të komunitetit.

Rindërtimi, Sako: Kanë përfunduar 20 objekte arsimore në Durrës, 17 në proces

Kryetarja e bashkisë së Durrësit, Emiriana Sako, inspektoi punimet për rikonstruksionin dhe përforcimin e shkollës së mesme të bashkuar “Jusuf Hoti”

Gazheli takim me përfaqësuesen e UNDP-së, diskutojnë për projektet e përbashkëta

Drejtori i Përgjithshëm i Doganave, Genti Gazheli zhvilloi një takim me përfaqësuesen rezidente të UNDP-së në Shqipëri, Monica Merino.

EU4Culture dhe UNOPS Albania, grante për zhvillimin e trashëgimisë kulturore

EU4Culture Albania dhe UNOPS Albania mbështetën organizatat e shoqërisë civile të cilat punojnë në fushën e zhvillimit social dhe ekonomik përmes trashëgimisë kulturore.

Shërbimet e integruara për moshën e tretë. Eksperienca e zbatimit në Sukth, Bashkia Durrës

Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin (ACPD) me mbështetjen e UNFPA po punon për të krijuar modelet e duhura