Festohet Fitër Bajrami, besimtarët myslimanë falin namazin

Besimtarët myslimanë festojnë sot Fitër Bajramin pas 30 ditëve agjërim dhe falje.

Rama: Agjërim të pranuar besimtarëve në ditën e fundit të muajit të bekuar

Kryeministri Edi Rama dhe bashkëshortja e tij Linda Rama shtruan mbrëmjen e djeshme një darkë iftari në muajin e shenjtë të Ramazanit

Begaj: Festa e Pashkës sjell rigjallërimin e jetës!

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj uroi festën e Pashkës për të gjithë besimtarët ortodoksë

Nikolla: Festa e Pashkëve zgjon ëndrrat!

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, uroi sot besimtarët ortodoksë për Festën e Pashkëve.

Rama: Gëzuar Pashkët Ortodokse❤️

Kryeministri Edi Rama uroi sot besimtarët ortodoksë për festën e Pashkës

Besimtarët ortodoksë festojnë Pashkën

Pashka është një nga kremtimet më të mëdha të ortodoksëve

Pashkë të bardha dhe të mbara miq!

Në këtë ditë kuptimplote të Ringjalljes së Krishtit, përcjell urimet për të gjithë besimtarët katolikë

Imzot Arjan Dodaj: Gëzuar Pashkën Katolike!

Arqipeshkvi i Dioqezës Tiranë-Durrës, Imzot Arjan Dodaj uroi besimtarët katolikë për festën e Pashkës

Sot, qava…

Ndoshta ishte hera e parë që sot, në njërën prej meshëve, m’u desh të ndalem disa herë ndërsa kremtoja

Herzog telefonon Begajn: Gëzuar Ramazanin besimtarëve muslimanë të Shqipërisë!

Presidenti i Izraelit, Isaac Herzog, zhvilloi një bisedë telefonike me Presidentin e Shqipërisë, Bajram Begaj