Ekspozita ekspresioniste e mjeshtrit Vangjo Vasili

Vizita në ekspozitën personale të Vangjo Vasili, ishte një surprizë e bukur pergjatë pushimeve të mia në Shqipëri.

Ekspozita për Shën Terezën, një simbolikë e fuqishme shpirtërore

Ekspozita kushtuar Nënë Terezës në Muzeun Historik Kombëtar, në bashkëpunim me studiuesin Mehmet Gëzhilli

Hapet ekspozita për Nënë Terezën, Begaj-Osmani: Trashëgimia e saj vijon të frymëzojë në mbarë botën

Në mjediset e Presidencës u hap sot ekspozita për nder të Nënë Terezës, në ditën e shenjtërimit të saj.

“Eliksiri i një ëndrre”, një ditë në ekspozitën erotike të Dastid Milukës

Një ekspozitë e artit modern, ku mbizotëron erotika dhe fantazia. Nudot e bukura të stilizuara

“Drejt dritës”, velloja hyjnore e pikturave të Vangjo Vasilit

REPORTAZH nga ekspozita e piktorit të famshëm pogradecar, Vangjo Vasili, e hapur në galerinë FAB, në kryeqytet

Mehdi Frashëri, Sovrani Relativ

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave, në bashkëpunim me Bashkinë Përmet paraqitën një ekspozitë kushtuar jetës dhe veprës së Mehdi Frashërit.

Biblioteka Kombëtare, ekspozitë homazh për akademikun dhe gjuhëtarin Bahri Beci

Ekspozita do të qëndrojë e hapur për publikun në hollin kryesor të Bibliotekës Kombëtare të Shqipërisë.

“Kalldrëme me Ngjyra”, Klajdi Karati zbukuron me art Kalanë e Tiranës

REPORTAZH – Peneleta dinamike. Harmoni ngjyrash. Kompozime të bukura. Portrete të arrira

“Kioska”, një ndërthurje unike e “arkitekturës së gjallë”

Ekspozita e Robert Pichler: “Arkitekturë e përkohshme dhe mjedise të jetesës sociale në bregdetin Shqiptar”

“Ukraina e Pathyeshme” – Një ditë në Ekspozitën Bamirëse të Artit në COD

27 piktura, të realizuara nga fëmijë ukrainas janë ekspozuar në COD / 15-29 qershor