Ambasada e Kinës dhuron ushqim dhe pajisje për invalidët e Shkodrës

Në cermeoninë e dorëzimit morën pjesë, Wang Dexin, i Ngarkuari me Punë i Ambasadës Kineze në Shqipëri dhe Saimir Ustabeqiri, Drejtor i Shoqatës së Invalidëve Para&Tetraplegjikë Shkodër.

N4222

Ambasada e Kinës në Shqipëri i dhuroi Shoqatës së Invalidëve Para&Tetraplegjikë Shkodër, ushqime, çadra, mushama dhe furnizime të tjera ditore për 160 njerëz vendas me aftësi të kufizuara.

Në cermeoninë e dorëzimit morën pjesë, Wang Dexin, i Ngarkuari me Punë i Ambasadës Kineze në Shqipëri dhe Saimir Ustabeqiri, Drejtor i Shoqatës së Invalidëve Para&Tetraplegjikë Shkodër.

POSTIMI I AMBASADËS KINEZE

Më 9 nëntor, Z. Wang Dexin, i Ngarkuari me Punë i Ambasadës Kineze në Shqipëri dhe Z. Saimir Ustabeqiri, Drejtor i Shoqatës së Invalidëve Para&Tetraplegjikë Shkodër morën pjesë në një ceremoni dhurimi në Shkodër.

Në emër të Ambasadës Kineze, i Ngarkuari me Punë Wang Dexin dhuroi ushqime, çadra, mushama dhe furnizime të tjera ditore për 160 njerëz vendas me aftësi të kufizuara.

On November 9th, Mr. Wang Dexin, Chargé d'affaires of the Chinese Embassy in Albania and Mr. Saimir Ustabeqiri, Director…

Posted by Chinese Embassy in Albania on Friday, November 10, 2023

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Global 360

Greqia dhe Turqia nënshkruajnë deklaratën për marrëdhënie të mira fqinjësore

Kjo lëvizje vjen menjëherë pas vizitës shumë të ndjekur të presidentit turk Rexhep Tayip Erdogan në Athinë.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.