Fitër Bajrami, Ambasada e Kinës uron shqiptarët

Ambasada e Kinës në Shqipëri uroi besimtarët myslimanë me rastin e Fitër Bajramit.

Ambasadorja kineze viziton TKOB, Voshtina: Vëmendje trashëgimisë kulturore

Drejtoresha e TKOB, Abigeila Voshtina, priti ambasadoren e Kinës në Shqipëri, Pang Chunxue

Rritja e bashkëpunimit Shqipëri-Kinë, Gonxhja pret ambasadoren Pang

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacioni zhvilloi një takim me Ambasadoren e Kinës në Shqipëri, Pang Chunxue së bashku me ekipin e saj.

Ambasadorja Pang takim me kryebashkiakun e Fierit

Ambasadorja e Kinës në Shqipëri, PANG Chunxue u takua në ambientet e ambasadës me Kryetarn e Bashkisë së Fierit, Armando Subashi.

Ambasada e Kinës dhuron ushqime dhe produkte shtëpiake për gratë me aftësi të kufizuara

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, PANG Chunxue, Ambasadorja e Kinës në Shqipëri shkoi në Durrës

Ambasadorja Pang takim me prefektin e Durrësit

Të dy palët shkëmbyen mendime mbi marrëdhëniet Kinë-Shqipëri dhe bashkëpunimin lokal.

Kina dhe Shqipëria kanë miqësi të thellë tradicionale!

Fjala në promovimin e librit “Xi Jinping: Qeverisja e Kinës” të Presidentit Kinez Xi Jinping.

Ambasadorja Pang: Bashkëpunimi kino-shqiptar do ta hapë faqen e re të miqësisë tradicionale

Ambasadorja e Kinës në Shqipëri Pang Chunxue botoi në “Gazetën shqiptare” një artikull me titull: “Ka ardhur koha që bashkëpunimi Kinë-Shqipëri të vazhdojë miqësinë tradicionale në një kapitull të ri”,

Ambasadorja e Kinës takim me Kryeparlamentaren Nikolla

Të dy palët shkëmbyen pikëpamje mbi marrëdhëniet Kinë-Shqipëri dhe bashkëpunimin legjislativ.

Ambasadorja e Kinës takon kryeministrin Rama

Ambasadorja Pang Chunxue: Midis Kinës e Shqipërisë ekziston një miqësi tradicionale e thellë dhe se vitet e fundit,