Pang Chunxue, ambasadorja e re e Kinës në Shqipëri

Pang Chunxue pason ambasadorin e Kinës, Zhou Ding.

“Christmas Market”, nga ambasadat e huaja në Shqipëri!

Një aktivitet bamirësie. Të ardhurat nga shitjet shkuan në ndihmë të fëmijëve dhe organizatave të ndryshme.

Kryediplomati kinez takim me Ministrin e Shtetit për Pushtetin Vendor

Të dy palët shkëmbyen pikëpamje mbi forcimin e bashkëpunimit vendor midis Kinës dhe Shqipërisë

Kryediplomati kinez Wang Dexin takon ministren e Shëndetësisë

Të dy palët shkëmbyen mendime për forcimin e bashkëpunimit shëndetësor mes dy vendeve.

Ambasada e Kinës dhuron ushqim dhe pajisje për invalidët e Shkodrës

Në cermeoninë e dorëzimit morën pjesë, Wang Dexin, i Ngarkuari me Punë i Ambasadës Kineze në Shqipëri dhe Saimir Ustabeqiri, Drejtor i Shoqatës së Invalidëve Para&Tetraplegjikë Shkodër.

Dokumentarë të historisë së lashtë, por edhe të re të Pekinit

RTSH dhe Digitalb nënshkruan me Televizionin e Pekinit marëdhënie bashkëpunimi për këto dokumentarë

Kryediplomati kinez takim me Presidentin e Federatës Shqiptare të Sportit Universitar

Të dyja palët shkëmbyen mendime për bashkëpunimin në fushën e sportit.

Kryediplomati kinez takime me Prefekten dhe Kryebashkiakun e Elbasanit

I Ngarkuari  me Punë, Wang Dexin takon Prefekten Majlinda Peza dhe Kryebashkiakun Gledian Llatja

“Tingujt e muzikës”, pianistja Xinyi Guo mbyll me sukses Javën Kulturore Kineze

Dita e fundit e Javës Kulturore të Kinës përkoi edhe me 1 tetorin, Festën Kombëtare të Kinës

“Kultura e Shaolinit”, artet marciale kineze ofrojnë spektakël në Tiranë!

Java Kulturore Kineze / REPORTAZH – Një shfaqje plot elegancë dhe dinamizëm nga Shaolin Kung Fu Vjenë