“Forbes”: Shqipëria – Aventurë emocionuese në destinacionin evropian ‘pa turma’

Everett Potter shkruan në të përditshmen amerikane “Forbes”.

Rritje e turistëve në janar-mars në Gjirokastër

Qyteti i gurtë i Gjirokastrës edhe në muajt e parë të këtij viti ka shënuar rritje të numrit të turistëve vendas e të huaj.

“Breaking News”: Zbuloni Shqipërinë për një përvojë unike

Mathilde Rouy shkruan në portalin francez breakingnews.fr .

“Tempo Italia”: Eksploroni destinacionet më të mira të pushimeve në Shqipëri

Rossana Brambilla shkruan në të përditshmen italiane “Tempo Italia”

“El Debate”: Shqipëria – destinacioni autentik më i përballueshëm në Evropë

Cristina Blanco Vázquez shkruan në të përditshmen spanjolle “El Debate”

“Travel off Path”: Vizitoni Sarandën, perlën e fshehur të Shqipërisë!

Megi Canco shkruan në revistën amerikane të udhëtimeve “Travel off Path”.

“Kronen Zeitung”: Zbuloni destinacionin e ri mesdhetar, Shqipërinë

Gazeta gjermane: Nëse kërkoni diçka ndryshe, nuk duhet të humbisni Shqipërinë si një alternativë në Mesdhe

Rama: Nis zyrtarisht sezoni i jahteve në Durrës

Kryeministri: “ArtExplorer” premton surpriza edhe për vitin e ardhshëm

Takimi i Komisionit për Evropën të OBT-së në Tiranë, Rama: Ngre në një tjetër nivel promovimin e Shqipërisë

Shqipëria po mikpret për herë të parë Takimin e 70-të të Komisionit për Evropën të Organizatës Botërore të Turizmit

Zhvillimi i turizmit, ura të reja bashkëpunimi mes Shqipërisë dhe Spanjës

Që prej datës 28 mars, linja e mirënjohur ajrore Iberia ka nisur operimin në Shqipëri duke lidhur direkt Tiranën me Madridin.