15-vjetori i Shqipërisë në NATO, Kingji: Ky përvjetor e gjen FA në një proces transformimi dhe modernizimi

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura, gjeneral major Arben Kingji e cilësoi sot 15-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në NATO një moment të rëndësishëm në historinë e kombit tonë

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FA, Kingji, takim me ekipin e Gardës Kombëtare të Nju-Xhersit

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura, gjeneral major Arben Kingji zhvilloi sot një takim me ekipin e Gardës Kombëtare të Nju-Xhersit pjesëmarrës në aktivitetin “Gratë, Paqja dhe Siguria”.

Kingji: Shqipëria po merr rëndësi të re gjeostrategjike në rajon

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura, Gjeneral Major Arben Kingji zhvilloi sot një takim me komandantin e Qendrës së Operacioneve të Kombinuara Ajrore (CAOC) Gjenerallejtënant Juan Pablo Sanchez De Lara.

Kreu i FA-së në Komitetin Ushtarak të NATO-s: Mbështetje KFOR për sigurinë në Kosovë dhe me gjerë

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura, gjeneralmajor Arben Kingji, mori pjesë në takimin e Komitetit Ushtarak të NATO-s, në nivel shef shtabi, të mbajtur në Oslo, Norvegji.