Fotografi i Përmetit!

Homazh për Kristo Zison (xhaxhi Kriston), fotografin historik të qytetit të Përmetit!

Kisha 247-vjeçare e “Shën e Premtes” në Përmet

Ka përfunduar së ndërtuari më 20 prill të vitit 1776.

Kisha 463-vjeçare e “Shën Sotirit” në Tremisht të Përmetit

Kisha e “Shën Sotirit” është ndërtuar në vitin 1560. Kisha përbëhet nga naosi, narteksi dhe hajati.

Margariti: Projekt për ndërhyrjen në Kishën e Profetit Ilia në Bual, Përmet

Kisha e Profetit Ilia në Bual të Përmetit ka nevojë për ndërhyrje emergjente për t’i shpëtuar rrënimit të saj.

Euronews: Përjetoni parajsën në parkun kombëtar të Vjosës

Franc Merkuri për Euronews: Përmet, shëtitje me kuaj dhe ushqime vendase

“Toka ime”, nxënësit e “Nonda Bulkës” mbjellin sherebel dhe luleshtrydhe

Projekti “Toka ime” është kthyer në një prej veprimtarive më të dashura për nxënësit e shkollës “Nonda Bulka”

Rama: Të bëjmë një fushatë me sa më shumë komunikim!

Fushata nisi për gjelbërimin e bashkive me praninë e 61 kandidatëve për kryebashkiakë

Artistët e vegjël përmetarë të gurëve të bukur!

Në Përmet po rritet një gjeneratë e re artistësh të vegjël dhe të pasionuar pas instalacioneve artistike.

Bujar Qesja: Një Përmet tërheqës, me njerëz të bukur dhe të afrueshëm!

Gazetari i mirënjohur durrsak ndan përshtypjet e tij nga vizita në Përmet

Anesti Jançe, “Syri i Madh” i Përmetit

Me rastin e 65-vjetorit të lindjes së “fotografit zyrtar” të rrethit të Përmetit