Reforma zgjedhore, Gjiknuri dhe Alibeaj takim me përfaqësues të OSBE/ODIHR

Bashkëkryetarët e Komisionit të Reformës Zgjedhore, Damian Gjiknuri dhe Enkelejd Alibeaj zhvilluan sot një takim me përfaqësues të OSBE/ODIHR.

OSBE/ODIHR-i vlerëson angazhimin e ripërtërirë për reformën zgjedhore në Shqipëri

Zyra e OSBE-së për Institucione Demokratike dhe të Drejtat e Njeriut (OSBE/ODIHR), me qendër në Varshavë, publikoi një deklaratë për shtyp lidhur me reformën zgjedhore në Shqipëri.

Glover: Zgjedhjet e 14 Majit u administruan mjaft mirë!

Shefja e misionit të vëzhguesve të OSBE-ODIHR, Audrey Glover, për zgjedhjet e 14 majit

Bejko: Informuam OSBE/ODIHR se PD është penguar për fushatën

Kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë e Tiranës, Roland Bejko