Raporti i OSBE/ODIHR-it për zgjedhjet vendore, reagojnë SHBA dhe BE

Delegacioni i BE-së: Nxisim të gjithë aktorët që të punojnë në mënyrë gjithëpërfshirëse për të zbatuar rekomandimet e reja të raportit

Alibeaj takon Glover: Partia Demokratike po sulmohet nga ish-PD

Kryetari i komanduar i Partisë Demokratike, Enkelejd Alibeaj takim me shefen e misionit të vëzhguesve të OSBE-ODHIR