Peleshi: Batalioni i Forcave Speciale, njësia elitë e FA

Batalioni i Forcave Speciale është njësia elitë e Forcave tona të Armatosura.

Peleshi në Hungari, viziton qendrën e Inovacionit të Kërkimit dhe Mbrojtjes

Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi po zhvillon një vizitë zyrtare në Hungari.

Ministeriali CEDC-Ballkani Perëndimor, Peleshi: Shqipëria, promovuese e bashkëpunimit rajonal

Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi mori pjesë në Ministerialin e Bashkëpunimit të Mbrojtjes të Europës Qendrore dhe Ballkanit Perëndimor, që u kryesua nga presidenca hungareze, në Budapest.

Peleshi: Do të riaktivizojmë industrinë ushtarake, interes nga investitorë vendas e të huaj

Shqipëria synon të riaktivizojë përmes investimeve zhvillimin e industrive të reja ushtarake në plotësim edhe të kërkesave në rritje të tregut botëror.

Peleshi takim me të rinjtë shqiptarë pjesë e stafit ndërkombëtar të NATO-s

Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi zhvilloi një takim me të rinjtë shqiptarë, pjesë e stafit ndërkombëtar në selinë qendrore të NATO-s në Bruksel.

Forcat shqiptare pjesë e stërvitjes “Steadfast Defender” në Poloni

Ministri i Mbrojtjes: Shqipëria, si anëtare e NATO-s, paraqet një angazhim të padiskutueshëm në sigurinë globale.

Sulmi i Iranit kundër Izraelit, Peleshi: Mbështesim përpjekjet për paqe

Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi dënoi sot me forcë sulmin e paprecedentë të Iranit ndaj Izraelit.

15 vjet në NATO: Peleshi: Shqipëria, kontribuese e palëkundur e lirisë dhe sigurisë së përbashkët

Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi përkujtoi sot 15 vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në NATO.

Peleshi: Shqipëria, angazhim në tetë misione ndërkombëtare

Ministri i Mbrojtjes: Shqipëria është eksportuese e paqes dhe aleate dinjitoze në NATO

Peleshi në takimin e Grupit të Kontaktit për Ukrainën: Të angazhuar në përpjekjet ndërkombëtare

Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi mori pjesë në takimin e Grupit të Kontaktit për Ukrainën UDCG, së bashku me 50 aleatë dhe partnerë nga e gjithë bota.