Cilësia dhe siguria ushqimore, Denaj: Përafrim me BE-në dhe zgjerim i tregut të eksporteve

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural së bashku me Organizatën e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim Industrial (UNIDO) zhvilluan Forumin e parë Kombëtar për Cilësi dhe Standarde.

Eksportet, Denaj: Bujqësia me objektiv 1 miliard dollarë në 2030

Ministrja e Bujqësisë: Synimi ynë është të orientojmë eksportet bujqësore të përpunuara drejt tregjeve elitare

Balluku: Shkolla e mesme bujqësore në Cërrik do të kthehet në një qendër rajonale

Zëvendëskryeministrja Belinda Balluku, së bashku me ministren e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj, inspektuan shkollën e mesme bujqësore në Cërrik

Java e Kombeve të Bashkuara, seminar për ndryshimet klimatike në Shqipëri

Seminari “Enhancing Climate Ambition in Albania” u organizua nga Ambasada e Spanjës në bashkëpunim me United Nations Albania, UNDP Albania Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, dhe Universiteti i Tiranës.