Mazniku: Qeveria, rritje domethënëse të pagave të punonjësve të bashkive

Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor: Bashkitë që kanë rezultate më të mira do të marrin më shumë para

Bashkëpunimi në nivel vendor me Kosovën, Mazniku pret ambasadorin Durmishi

Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor, Arbian Maznku, pret ambasadorin e Kosovës, Skënder Durmishi.

Mazniku: Berati, Tirana dhe Gjirokastra, bashkitë me më shumë projekte të përfituara nga donatorët e huaj

Berati ka përfituar 16 projekte, Gjirokastra 12 projekte dhe Tirana 11 projekte.

Mazniku: Reforma territoriale uli brenda pak vitesh borxhet e bashkive

Borxhi i bashkive është ulur nga 12 miliardë lekë në vitin 2015 në 4.8 miliardë lekë në vitin 2023.

Mazniku: Reforma Territoriale rriti me 271% të ardhurat e bashkive

Të ardhurat nga pushteti vendor shënuan rritje të konsiderueshme gjatë vitit 2023. Ministri i Shtetit.

Zhvillimi i bashkive, Mazniku: Mbi 20 programe të financuara nga BE-ja në 2024

Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor: Berati është qyteti që ka pasur më shumë projekte të financuara nga BE-ja

Mazniku: Rijetësim Kalasë së Pogradecit, tjetër atraksion turistik gjithëvjetor

Projekti financohet nga projekti IPA ndërkufitar Maqedoni e Veriut-Shqipëri

Manastirliu-Mazniku takim me kryetarët e bashkive: Masterplan për zhvillimin e infrastrukturës arsimore

Ministrja e Arsimit dhe Sporteve Ogerta Manastirliu dhe Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor, Arbjan Mazniku organizuan një takim me kryetarët dhe përfaqësuesit e bashkive në vend

Mazniku: Qeveria mbështetje bashkive për hartimin e programit kombëtar të mbarështimit të pyjeve

Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor, Arbjan Mazniku deklaroi se qeveria do të mbështesë bashkitë e vendit për hartimin e programit kombëtar të mbarështimit të pyjeve.

Mazniku: Vitin ardhshëm do të ngrihet Akademia e Pushtetit Vendor

Sfida më e madhe është rritja e kapaciteteve të administratës.