Ylli pret kampionen botërore në bodybuilding, Gentiana Beqa

Sportistja i shprehu mirënjohjen presidentit të KOKSH me anë të një pllakate falënderimi

Rama: Shqipëria mikpret edicionin e Festivalit të Parë Sportiv të Europës Juglindore

Shqipëria do të mikpresë edicionin e parë të Festivalit të Parë Sportiv të Europës Juglindore për ekipet shkollore të gjithë rajonit.

Presidenti i EOC, Spyros Capralos viziton KOKSH

Presidenti i Komitetit Olimpik të Evropës, Spyros Capralos, i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, Raffaelo Pagnozzi, kanë vizituar Komitetin Olimpik Kombëtar Shqiptar.

“Yjet e Sportit 2022-2023”

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ka organizuar sot mbrëmjen gala “Yjet e Sportit 2022-2023”

Rama: Mbështetje idesë së organizimit të Lojërave të Evropës Juglindore

Kreu i qeverisë mbështet idenë e organizimit të Lojërave të Evropës Juglindore, propozuar nga Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH).

Ylli: Shpërndajmë sportin e Taekwondo-s në të gjithë Shqipërinë

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) mbështeti përmes Solidaritetit Olimpik trajnimin e trajnerëve dhe gjyqtarëve të Taekwondo-s