NATO, mesazhe gjeostrategjike nga Baza Ajrore e Kuçovës

Sot do të inagurohet përfundimi i projektit të NATO-s për ndërtimin e Bazës Mbështetëse Ajrore të Kuçovës.

Samiti për Ukrainën, gjetje e mençur dhe sfidë serioze e RSH

Tirana do të vendoset në “top-news” të medias, kancelarive globale, Institucioneve dhe ekspertëve kudo në botë.

Dalldisja e Vuçiç nga raketat e USA/Javelin në Kosovë!

Ekspert për SK, Rajonin dhe NATO-n. Zv/President i Këshillit të Atlantikut.

2024, bota në luftë për paqe dhe vlerat demokratike

Ekspert për SK, Rajonin dhe NATO-n, Zv/President i Këshillit të Atlantikut. Ish-Këshilltar i Presidentit të RSH.

Vëllezër qëndroni vigjilent, paqja kërkon ende sakrifica!

Lavdi dëshmorëve të Atdheut dhe  nderim sakrificave për liri në shekuj.

Mësime nga Ukraina – Shtatë kapacitetet kritike për fatin e luftrave të ardhshme!

Dështimi i pushtimit shënon fillimin e humbjes turpëruese të luftës që pret Rusinë – Putiniste.

Mesazhe nga 78-vjetori i fitores mbi nazifashizmin!

8 Maji permban edhe nje mesazh i fortë për çdo vend të NATO-s, rrjedhimisht edhe për vendin tonë

Për ngritjen e Agjencisë së Sigurisë Kombëtare!

ASK është projektuar të luajë një rol iniciues edhe për  formulimin e  strategjive sektoriale

Domosdoshmëri kritike, Strategjia për Mbrojtjen dhe Zhvillimin e Interesave Kombëtare

Senior Ekspert për Sigurinë Kombëtare, Rajonin dhe NATO-n, Zv/President i Këshillit të Atlantikut

24 Marsi, data e mirënjohjes Kombëtare ndaj SHBA dhe NATO-s!

Gjeneral Piro Ahmetaj është ekspert për SK, Rajonin dhe NATO, Zv/Pesident i Këshillit të Atlantikut dhe Ish: Këshilltar i Presidentit të RSh & Zv/ShShPFA, Përfaqësues Kombëtar Ushtarak në NATO.