Fate Velaj, artisti, shkrimtari dhe njeriu “universalis”

Fate shkruan si një qytetar i botës, me mendësi ndër-kontinentale, me koncepte emancipuese dhe frymëzuese.

Romani “Mi manchi” i Fate Velaj fiton çmimin letrar “Porta d’Oriente” në Itali

Në teatrin “Petruzzelli” të Barit, u zhvillua edicioni i 12-të i ”Porta D’Oriente” – konkursi kombëtar i letërsisë italiane.

Jeta mes letrave dhe diplomacisë, Fate Velaj rrëfehet në Përmet

Menaxheri i artit dhe kulturës, piktori, fotografi, romancieri Fate Velaj erdhi kaq bukur për spektatorët me rrëfime mbi jetën, sfidat dhe arritjet e tij.