Rama: Dronët “Bayraktar” të FA kanë edhe detashmentin e tyre të çertifikuar të mjeteve fluturuese pa pilot

Oficerët, nënoficerët dhe ushtarët tanë të këtij detashmenti u trajnuan për 4 muaj në Keshan të Turqisë.

Dronët “Bayraktar”, Peleshi: Përkushtim ndaj sigurisë kombëtare

Ministri i Mbrojtjes: Tre dronët Bayraktar të blerë në Turqi po montohen në bazën e Kuçovës

Peleshi: Instalim i infrastrukturës mbështetëse për operimin e dronëve Bayraktar

Dronët Bayraktar, të njohur për efikasitetin dhe teknologjinë e tyre të avancuar, tashmë janë në Shqipëri.

Peleshi: Dronët ‘Bayraktar’, shumë shpejt pjesë e Forcave të Armatosura

Dronët ‘Bayraktar’ janë teknologjia më e lartë e fluturimeve që përdoren për misione ushtarake, policore dhe civile